Duunirinki

Duunirinki-hankeuutiset

MUKAAN DUUNIRINKI-TOIMINTAAN

8.1.2016
Ota yhteyttä Tea Sainioon 044-974 2918 ja varmista paikkasi kesätyömarkkinoilla 2016!
RSS

Seuraavat duunirinkikokoontumiset:
Duuniringit jatkavat työtään nuorten kesätyöllistymisen tukena. Ota yhteyttä Tea Sainioon tea.sainio@4h.fi tai 044-974 2918 jos haluat mukaan toimintaan!

 

 

Duunirinki -hankkeen tavoitteena on innostaa alueemme nuoria työllistämään itse itsensä. Duunirinki on ikään kuin nuorten opintopiiri ja vertaisryhmä, jossa he opettelevat työelämätaitoja, mainostavat toimintaansa ja huolehtivat saavuttamistaan asiakaskontakteista toistensa, 4H-yhdistyksen ja työelämän asiantuntijoiden tuella. Duunirinki kerää yhteen nuoria heidän yhteisten kiinnostuksiensa mukaan ja ringit saattavat muodostua esimerkiksi lemmikkienhoidon, kotipalvelujen tai atk-töiden ympärille. Hienona mahdollisuutena nuoria ohjataan kohti oman 4H-yrityksen perustamista. Tavoitteena on perustaa 4-5 duunirinkiä ja työllistää 20 nuorta.

Hanke edistää nuorten työelämävalmiuksia erilaisten kurssien avulla, kannustaa yrittäjyyteen ja luo järjestelmän, joka yhdistää työtä tarvitsevat nuoret ja työntarjoajat.

Hanke starttasi Mynämäessa 1.2.2013.  Hankkeen aikana 4H:n, yritysten, yhteisöjen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa luodaan verkosto, jonka avulla duunirinkitoiminta voi jatkua ja kehittyä hankkeen päättymisen 31.12.2014 jälkeenkin. Hankkeelle on myönnetty Leader-rahoitus toimintaryhmä Ravakka ry:n kautta.

Hankkeen toteuttaja on Mynämäen-Nousiaisten 4H -yhdistys ja sitä vetää toiminnanjohtaja Anu Keskinen sekä hanketyöntekijä Tea Sainio. (kts. yhteystiedot).

 

4H-yrittäjyys ja duunirinki

 

Duunirinki –hanke kannustaa oman 4H-yrityksen perustamiseen. Tämä on erinomainen tilaisuus sinulle työllistää itse itsesi ja kokeilla yrittämistä toisten nuorten ja 4H:n tuella. 4H-yrittäjänä ja osana Duunirinkiä saat kauttamme ilmaisen kurssituksen sinua kiinnostavalle alalle ja vieläpä ilmaisen painatuksen suunnittelemallesi mainosmateriaalille. Duuniringissä kanssasi on muitakin nuoria samassa tilanteessa ja yhdessä, yrittäjinä, herätätte helpommin niin asiakkaiden kuin mediankin kiinnostuksen.

Lisää 4H-yrityksestä voit lukea täältä